Pornind de la principiul ca fiecare dintre noi isi urmeaza arta, la fel cum un pictor picteaza si un medic trateaza, asa si noi, echipa Hafner, ne-am dedicat timpul, cunostintele si experienta noastra astfel incat sa putem satisface cerintele beneficiarului in toate domeniile noastre de activitate.

Constructiile, atat cele civile cat si industriale, sunt un domeniu in care planificarea, organizarea si controlul activitatilor au poate ce mai mare importanta dintre toate domeniile.

In majoritatea cazurilor beneficiarii constructiilor nu sunt specialisti in domeniul constructiilor si nu cunosc procesele si activitatiile implicate in acest domeniu. Ei au alte domenii in care sunt specializati. In plus, nu au timpul necesar pentru a gestiona, organiza si controla o activitate atat de complexa cum este cea din domeniul constructiilor.

Aici intervenim noi, avocatul beneficiarilor. Daca va intrebati de ce ati avea nevoie de cineva pentru aceasta activitate, noi credem ca putem sa va convingem doar citind oricare din motivele de mai jos:

Noi salvam din bugetul alocat proiectului, pentru tine. Costul total al unui proiect, incepand cu faza de proiectare si pana la finalizare este substantial mai mic decat daca nu am fi noi implicati in proiectul respectiv.

Garantam calitatea lucrarilor. Cand servesti masa la un restaurant nu ai cum sa cunosti care sunt ingredientele folosite la meniul pe care l-ai comandat. La fel si in constructii, materialele, procedeele de executie si montaj sunt detalii ascunse, care nu se vad la finalizarea si receptia lucrarii dar problemele apar de obicei dupa stingerea obligatiilor contractuale.

Iti oferim timp, care este cea mai valoroasa resursa. Timpul tau este mult mai valoros pentru ceea ce faci in fiecare zi, in afacerea pentru care lucrezi. A fi in fiecare zi pe un santier, urmarind ceva care oricum este necunoscut inseamna pierdere. Si daca adaugam in plus, stresul pe care il implica orice proiect de constructii o sa ajungi la aceeasi concluzie ca si noi: vorbeste cu un specialist si lasa toate problemele in seama lui.

Si nu in ultimul rand, iti oferim experienta noastra in managementul proiectelor, proiectare, dirigentie de santier sau antrepriza generala. Avem parteneriate cu firme din Europa si avem clienti atat in Romania cat si in Germania.

About Us 5

Certificat ISO_CEI 27001_2006

About Us 6

Certificat OHSAS 18001-2008

About Us 7

Certificate TUV ISO 9001-2008

About Us 8

Certificat ISO 14001-2005